Kvalitetssikring

grund-kontor-rengoeringAarhus Rengøringsselskab skal være en attraktiv og troværdig samarbejdspartner, der holder indgåede aftaler og indfrier de forventninger kunderne får gennem vor brochurer, salgsbesøg og tilbud. Vi vil overholde det vi lover vore kunder og medvirke til at vore serviceydelser bliver en succes.

I praksis udarbejdes i fællesskab en plan over de opgaver, der ønskes udført. Efter en indkøringsperiode evalueres og der gøres status på om de udførte opgaver, svarer de ønsker og forventninger der måtte være. Det er en del af vor kvalitetssikring.

Vor rengøring skal opfattes som en kvalitetsydelse. Kvaliteten skal sikres gennem et tæt samarbejde mellem kunden, Aarhus Rengøringsselskab og vore leverandører af rengøringsprodukter. Til grund for dette ligger virksomhedens kvalitets- og miljøpolitik.

Aarhus Rengøringsselskab skal forbindes med høj kvalitet på alle områder. Det gælder både medarbejdernes kompetencer, den træning de får og servicen vi yder. Vi tilbyder vore kunder kvalitet. Kvalitet gennemsyrer hele vor virksomhed, det ser vi som afgørende for vor fortsatte vækst og virke. Heri ligger også, at vi opfatter kunder som samarbejdspartnere og at ledelsen sørger for, at alle medarbejdere trives og føler et medansvar for virksomheden.

Det har hidtil været en succes for os.

 

Print Friendly, PDF & Email

Kontakt os

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Aarhus Rengøringsselskab

Skejbygårdsvej 48
8240 Risskov
Telefon: 20 71 21 00
E-mail: info@aarhusren.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Share This
Klik her
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring 20 71 21 00