2071 2100 info@aarhusren.dk

Miljø

grund-kontor-rengoeringHos Aarhus Rengøringsselskab tager vi hensyn til miljøet, vi anvender svanemærkede rengøringsmidler.

Vi vil være på forkant, hvad angår miljøhensyn. At vores rengøringsmidler opfylder myndighedernes miljøkrav er et minimums krav for os. Vi vil også sikre, at vores kunder og medarbejdere har et godt og sundt miljø. Det kræver blandt andet, at vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler, og at vores medarbejdere er uddannede i korrekt dosering m.m. Derfor anvender vi svanemærkede rengøringsmidler.

Svanemærkede rengøringsmidler er fremstillet under størst mulige hensyntagen til miljøet og sammensat så de belaster miljøet mindst mulig. Til gavn for miljøet er der i rengøringsmidlerne sat grænser for indholdet af skadelige stoffer.

Brug af svanemærkede rengøringsmidler underbygger din virksomheds grønne og sunde profil.

Hos Aarhus Rengøringsselskab anvender vi rengøringsmidler med omtanke. Det synes, vi, at vi skylder verden, os selv og – ikke mindst – dig!

Print Friendly, PDF & Email

Kontakt os

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

[wpseo_address show_state="0" show_country="0" show_phone="1" show_zip="1" show_phone_2="0" show_fax="0" show_email="1"]
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.