Miljø og kvalitetssikring

Hos Aarhus Rengøringsselskab tager vi hensyn til miljøet, vi anvender svanemærkede rengøringsmidler.

Vi vil være på forkant, hvad angår miljøhensyn. At vores rengøringsmidler opfylder myndighedernes miljøkrav er et minimums krav for os. Vi vil også sikre, at vores kunder og medarbejdere har et godt og sundt miljø. Det kræver blandt andet, at vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler, og at vores medarbejdere er uddannede i korrekt dosering m.m. Derfor anvender vi svanemærkede rengøringsmidler.

Svanemærkede rengøringsmidler er fremstillet under størst mulige hensyntagen til miljøet og sammensat så de belaster miljøet mindst mulig. Til gavn for miljøet er der i rengøringsmidlerne sat grænser for indholdet af skadelige stoffer.

Brug af svanemærkede rengøringsmidler underbygger din virksomheds grønne og sunde profil.

Hos Aarhus Rengøringsselskab anvender vi rengøringsmidler med omtanke. Det synes, vi, at vi skylder verden, os selv og - ikke mindst - dig!

Rengøring af kontaktpunkter er en del af kontorrengøringen i Aarhus
Rengøringsassistent vasker marmor gulv på kontorets foyer i Aarhus

Kvalitetssikring hos Aarhus Rengøringsselskab

Aarhus Rengøringsselskab skal være en attraktiv og troværdig samarbejdspartner, der holder indgåede aftaler og indfrier de forventninger kunderne får gennem vor brochurer, salgsbesøg og tilbud. Vi vil overholde det vi lover vore kunder og medvirke til at vore serviceydelser bliver en succes.

I praksis udarbejdes i fællesskab en plan over de opgaver, der ønskes udført. Efter en indkøringsperiode evalueres og der gøres status på om de udførte opgaver, svarer de ønsker og forventninger der måtte være. Det er en del af vor kvalitetssikring.

Vor rengøring skal opfattes som en kvalitetsydelse. Kvaliteten skal sikres gennem et tæt samarbejde mellem kunden, Aarhus Rengøringsselskab og vore leverandører af rengøringsprodukter. Til grund for dette ligger virksomhedens kvalitets- og miljøpolitik.

Aarhus Rengøringsselskab skal forbindes med høj kvalitet på alle områder. Det gælder både medarbejdernes kompetencer, den træning de får og servicen vi yder. Vi tilbyder vore kunder kvalitet. Kvalitet gennemsyrer hele vor virksomhed, det ser vi som afgørende for vor fortsatte vækst og virke. Heri ligger også, at vi opfatter kunder som samarbejdspartnere og at ledelsen sørger for, at alle medarbejdere trives og føler et medansvar for virksomheden.

Det har hidtil været en succes for os.

waves

Få et opkald fra Dennis

Vi vender tilbage inden for 24 timer

"*" indikerer påkrævede felter